Výmluvy vám kalorie nespálí: Jednoduchý fitness plán, který zvládne každý a definují ho výsledky

Pozitivní myšlení je při hubnutí považováno za klíč k úspěchu. Avšak beze změny jídelníčku a cvičení to nepůjde. Podívejte se, díky čemuž, konečně nabudete spokojenosti s vlastním tělem.

Základem je dostat tělo opět do rovnováhy a zbytečně jej nezatěžovat
Mnohé z nás si s příchodem nového roku dali závazek ve formě perfektní figury. Pro někoho to není problém splnit, pro jiného je to nedosažitelný cíl. Vůbec tomu tak nemusí být. Se správným vedením a plánem dokáže shodit každý. Jen k tomu je třeba i jistou dávku odhodlání.

Co se týče samotné stravy, tam je zkrátka alfou a omegou všeho, vynechat rafinovaný cukr. Avšak při tomto nezapomínejte, že kromě sladkostí se nachází také v různých polotovarech, takže vaší novou výzvou, bude i sledování složení jednotlivých potravin, které si dopřejete.

Povolenou jsou mléčné, celozrnné produkty, hodně čerstvé a syrové zeleniny či ovoce. U ovoce si vybírejte spíše to více vodové než meloun, pomeranče, grapefruity. Skvělá jsou na trávení i jablka. Borůvky a maliny zase obsahují velké množství antioxidantů.

Podstatné je dostat tělo opět do rovnováhy, zbytečně jej nezatěžovat a zároveň mu pomoci se přirozenou cestou pročistit. Důležité je, abyste se zbavili škodlivých látek a po celý den mysleli na hydrataci. Pokud totiž málo pijete (počítá se voda a bylinkové čaje), játra nepracují přesně tak jak by měla a proces očisty, který chcete organismu dopřát, nedokáže být tak účinný, jak bychom chtěli.

Příklad jídelníčku:
snídaně: řecký bílý jogurt s malinami a borůvkami
oběd: ryba s dušenou brokolicí na kokosovém mléce, jasmínová rýže (obsahuje méně škrobu)
večeře: grilovaná zelenina s avokádem přelitá olivovým olejem
„Udržujte v rovnováze váš přísun kalorií a množství tělesné aktivity. To je úplný základ, na kterém dokážete iz dlouhodobého hlediska stavět a skutečně funguje.“ To co potřebujete při cvičení je zvýšit svůj tep na 60 až 70% maxima, přibližně na třicet minut , každý druhý den. Když chcete zjistit svůj maximlální srdeční tep, odečtěte svůj věk od čísla 220,“ vysvětluje na úvod fitness trenérka Miriam Kardošová.

Příklad tréninku:
Pondělí: běh – 35 minut, případně rychlá chůze 45 minut
Úterý: sklápěčky, dřepy, bříšáky, jumping jack – 35 minut
Středa: jízda na kole – 40 minut
Čtvrtek: bříšáky, výskoky vpřed, jumping jack, skákání na švihadle, zakopávání – 35 minut
Pátek: plavání 45 minut
Nepřehlédněte: Mini cut alias rychlé vyrýsování těla do 8 týdnů: Tyto cviky vám ho zaručí

Jen správnou kombinací změny jídelníčku, vhodných cviků, tedy celkovou změnou životního stylu, dokážete pokračovat. A pokud na sobě uvidíte první výsledky, věřte, že vaše odhodlání se ještě více nastartuje. Tak co, připraveni, čelit novým výzvám?

Další články autora

Comments

Exit mobile version