Je to dáma v životní formě. Po setkání s ní se budete cítit fit i vy!

Vychutnává si jógu, holduje exkluzivnímu wellnessu, jsou s ní úzce spjaty nejvzácnější geotermální zdroje Slovenska a nejsou jí cizí nejnovější módní trendy. Taková je 5* secesní krasavice z piešťanského Lázeňského ostrova.

Dočerpat síly i dovolenou z loňského roku můžete stylově! Vtipná „memečka“ s dekou rozprostřenou na zasněženém dvoře se sklenkou prosecca v ruce se vás v této zimní sezóně nemusí týkat. Užijte si zbylé dny loňského volna na místě s bohatou historií. Ti, kteří se právě zalekli, že je voláme toulat se po památkách, ať si nalijí zmiňovanou skleničku prosecca a pěkně v teple rezervují pobyt v nejexkluzivnějším lázeňském hotelu na Slovensku.

Hotel ze sítě Ensana Health Spa Hotels – Thermia Palace si plným právem již více než sto let stojí za svými pěti hvězdičkami. Elegantní, luxusně puncované ubytování, vyhlášená restaurace Grand Restaurant s unikátním polobloukovým výhledem a nekonečně vysokými okny je jedním z prvních míst v hotelu, při pohledu na které se neovládnete a vytáhnete mobil, abyste si udělali selfie.

Při odchodu z restaurace, dobře najedení, nezapomeňte zvednout oči vzhůru. Spatříte tam originál malby od Alfonse Muchu, kterou pro hotel vyhotovil na míru z díků za uzdravení své dcery.

Dresscode – pohoda!
Přemýšlíte, co na sebe? Většinu času vám budou stačit bačkůrky a župan. Parádit se můžete – ale jen když se vám bude chtít. Přišli jste přece na wellness a madam Thermia si na přetvářku nepotrpí. Laskavě vás doprovodí svými chodbami s vysokými stropy z jedné procedury na druhou klidně i ve zmíněném županu – a tak je to dobré, tak to má být. Vždyť uvidíte sami.

Abychom nezapomněli, ruku v ruce s exkluzivními prostory jde i exkluzivní přístup a péče. O personálu na tomto příjemném místě se nese jistá pověst. Musíme potvrdit, že naprosto pravdivý. Ochota, úsměv, proaktivnost, připravenost udělat maximum pro to, abyste se cítili přesně tak, jak si představujete – zkrátka, lidé v Thermii jsou ze stejného těsta, jako hotel sám. Na pět hvězdiček!

Začněte rok „na parádu“
Chcete vniknout do tajů starodávného cvičení s blahodárnými účinky na tělo i ducha? Pod trpělivým vedením Vírky Ayisi vám to půjde jako po másle! Prodloužené jógové víkendy v kombinaci s termální vodou, bahnem, procedurami, výborným jídlem a totálním relaxem z vás hned z kraje roku 2022 mohou udělat nového člověka! Ne, nepřeháníme. Není nic lepšího, než kvalitně si odpočinout, vyčistit si hlavu a rozmazlit tělo.

Kromě zdravého pohybu se můžete v hotelu Thermia Palace těšit i na víkendy, plné kultury, které budou příjemným zpestřením vašich líných dnů, které si v první slovenské lázeňské „pětihvězdě“ dopřejete.

Abyste se nezdržovali s hledáním, ta stránka, kde si můžete svůj pobyt rezervovat je www.ensanahotels.com/thermia-palace/cs. Síť hotelů Ensana dbá o to, abyste si svůj pobyt mohli dopřát v co nejlepší konstelaci – proto bere ohled i na neustále se měnící pandemickou situaci a je maximálně vstřícná ohledně změny termínu. Počítejte samozřejmě is maximální možnou mírou dodržování protipandemických opatření. Nemusíte se však bát, že vás to obere o komfort a pozitivní emoce z ozdravného a relaxačního pobytu, který si zasloužíte. Těšíme se na vás!

Další články autora

Comments

Exit mobile version