Pokud nemáte čas na přípravu oběda – nebo přemýšlíte nad lehkou večeří, která vás zasytí, nabízíme vám jedinečný recept.
Potřebujete:
špagety
pesto z medvědího česneku
česnekový pepř
zeleninový pepř
černý pepř
špetku strouhanky
bazalka
sůl
Postup:
Špagety vložte do o trochu více osolené, vařící vody a připravte na způsob al-dente (přibližně 10 minut vaření, záleží na typu těstovin). Sceďte je, aniž byste je opláchli vodou.
Mezitím si na pánev bez oleje nasypte přibližně půl čajové lžičky česnekového pepře, jednu čajovou lžičku zeleninového, špetku soli, špetku strouhanky, půl čajovou lžičku sušené bazalky a na závěr i půl čajové lžičky strouhanky. To vše osmahněte na pánvi po době přibližně tří-čtyř minut. Dávejte si však pozor, abyste směs neproplekli.
Na závěr si naberte na špagety pesto a posypte směsí. Dobrou chuť!
https://denikbydleni.cz/ceka-vas-oprava-zaluzii-poradime-vam/
https://bydleniareality.cz/co-znamena-cervena-barva/
https://hobbyclanky.cz/zajimavosti-o-vode-ktere-jste-dosud-mozna-nevedeli/