Koupě postele: malý průvodce typy postelí

Žádná domácnost se neobejde bez postelí. Do ložnice patří manželské postele a do dětského pokoje dětské. Kromě toho si můžete zalenošit ve speciálních denních postelích a pro návštěvy pořídit roztahovací modely. Ať už si vyberete jakoukoli postel, nezapomeňte na kvalitní matrace a lůžkoviny přizpůsobené ročnímu období.

Královské postele

Začínáme s královskými postelemi, které se často nazývají také postele americké, boxspring nebo kontinentální. V poslední době se začínají těšit velké popularitě nejen kvůli zajímavému designu, ale také praktickému provedení. Tyto postele se skládají z pevné vysoké konstrukce s úložným prostorem, na konstrukci jsou umístěny kvalitní matrace. Součástí královských postelí je také čelo ve stejné barvě jako zbytek konstrukce. Velkou výhodou těchto postelí je jejich výška, větší rozměry, pevné provedení a dlouhá životnost. V královských postelích se spí opravdu královsky. Vyberte si některou z boxspring postelí na stránkách obchodu Matracentrum.

Čalouněné postele

Čalouněné postele jsou v oblibě kvůli zajímavému vzhledu a příjemné jemnosti. Tyto postele dodají ložnici romantický nádech. Čalouněné postele mají měkké všechny části konstrukce včetně čela. Nemusíte se obávat, že by se potah postelí rychle šoupal. Čalouněné postele jsou vždy vyrobeny z pevných a odolných materiálů. Zároveň je jejich obrovskou výhodou úložný prostor a velký výběr potahových materiálů a barev.

Dřevěné nebo kovové postele

Velice oblíbené jsou dřevěné a kovové konstrukce postelí, do kterých si koupíte vámi zvolený rošt a matrace. Kovové postele se hodí do moderních domácností, působí čistě, stroze a trendově. Jejich výhodou je nízká hmotnost, pevnost a skladba materiálů, které nevadí ani alergikům. Dřevěné postele vynikají v pokojích laděných do retro stylu. Připlatíte-li si za masivní dřevo, získáte postele na celý život. Dřevěné postele navíc krásně voní a vytvářejí v prostoru výjimečné klima. Vybrat si můžete z variant s nožičkami nebo vsaďte na pevnou spodní část s úložným prostorem.

Dětské postele

V obchodě materasso postele naleznete širokou nabídku dětských postelí. Ty se vyrábějí v různém provedení s motivy, které budou děti přímo lákat si do nich lehnout. Máte-li více dětí a menší byt, oceníte patrové dětské postele. V těchto praktických postelích se schovává spousta úložného prostoru. Pro nejmenší děti jsou určeny dětské postele se zábranou. Dětem se věkem mění názor, a proto spíše než do postele, investujte do kvalitní matrace.

Další články autora

Comments

Exit mobile version