Informační systém pro mateřské školy je splněným snem ředitelů i rodičů

Vystavování faktur, kontrola absence dětí, plánování směn zaměstnancům, evidence školních dokumentů a spousta dalších. To je jen výběr několika činností, které spočívají na bedrech ředitelů mateřinek. Nebylo by možné jim práci nějakým způsobem ulehčit? Rozhodně bylo. Jak? Informační systém pro mateřské školy je praktickou pomůckou, bez které se žádná moderní mateřská škola neobejde.

Co je to informační systém pro mateřské školy?

Ptáte se, co to ten informační systém pro mateřské školy vlastně je? Jedná se o informační systém, jenž vznikal ve spolupráci s učiteli a řediteli mateřinek, tudíž se dá prohlásit, že se jedná o projekt šitý na míru. Díky tomu totiž bude odpovídat veškerým požadavkům, které na něj budou vyvíjeny a zároveň bude vyhovovat i aktuálním trendům.

Aplikace pro školky zahrnuje vše, co je ke správě mateřské školy potřeba

Aplikace pro školky tak obsahuje vše, co je k úspěšnému provozu mateřské školy potřeba. Ať už se jedná o faktury a další důležité dokumenty, online komunikaci se školkou nebo informace o dětech a chystaných akcích, správa mateřské školy je díky chytré aplikaci snadná.

Elektronická docházka šetří planetu

Skvělou vychytávkou je také elektronická docházka, jež by měla být v moderní době zcela samozřejmou. Díky tomu, že docházkový systém pro školky funguje v online prostoru, není nutné plýtvat papírem, tudíž i šetříte životní prostředí. Školka v mobilu je zkrátka praktická a nepostradatelná.

Aplikace pro mateřské školy je výborným způsobem, jak sejmout tíhu z ramen ředitelů mateřinek a zefektivnit způsob komunikování rodičů se školkou. Na jednom místě se dá spolehlivě vyřešit fakturování, omlouvání dětí, docházky, placení obědů i řada dalších nezbytných věcí, a to vše online a s pomocí svého chytrého telefonu. No není to fantastické?

Další články autora

Comments

Exit mobile version